CV-sessies

Page header

 

Wil je zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek? 

 

Dan leer ik je hoe te bellen om informatie te vragen op de meest effectieve manier. Een vacaturetekst is altijd te mooi om waar te zijn. We prikken door de mooie woorden heen en bedenken samen 2 slimme vragen. De antwoorden gebruik je meteen in je motivatietekst. 

Of: door het telefoontje en jouw 2 slimme vragen weet je meteen dat het jouw baan helemaal niet is en dat je niet gaat reageren. Ook handig! 

 

En je CV moet natuurlijk klinken als een klok! Per vacature aangepast. De nadruk op dat wat belangrijk is voor de ontvanger. Ik leer je dus “van buiten naar binnen” te denken. Je CV schrijf ik meestal zelf voor jou. Terwijl jij achteroverleunt en brainstormt met jezelf aan de hand van mijn vragen. Ik typ mee en je komt veel beter uit de verf dan je zelf meestal kunt. Niet omdat je jezelf niet goed kent of omdat je huidige CV niet deugt, maar omdat je jezelf vaak onderschat of de nadruk legt op zaken die naar mijn idee minder voor de selecteur/recruiter er uit hoeven te springen. Na 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt, ook in de rol van recruiter bij een uitzendbureau weet ik goed wat de lezer van jouw CV als eerste wil zien! Boek voor een compleet CV 1 x een sessie van 3 uur in via planning@10voorwerk.nl 

 

Je ervaart het als heel leuk en leerzaam om “onder de huid van een functie” te kruipen. Zodat je bij een uitnodiging ook al behoorlijk voorbereid bent op het gesprek. Wat we natuurlijk gaan oefenen, zodat je weet welke vragen je kunt verwachten (bijvoorbeeld deze) en hoe je daar op inspeelt. 

 

Mocht de procedure aangeven dat je een filmpje moet insturen, dan maken we dat samen met één van mijn samenwerkende partners 

WAAR KAN IK JE NOG MEER MEE HELPEN?