OVER MIJ & CONTACT

Welcome img

WELKOM!

 

Mijn eigen loopbaan staat in het teken van de drijfveer variatie!  Wisselende opdrachten, verschillende managementteams of medewerkers, nieuwe HR- of loopbaanvragen die ik krijg, klanten die verschillen van bouwbedrijven tot gemeenten, van onderwijs tot natuurorganisaties. Ik heb eigenlijk een hekel aan het clichéwoord "verbinder" maar ik ben het wel.... ik hou er van om mensen kennis te laten delen! Op Linkedin vind je de meeste ervaring wel terug
 

Door de vele vlieguren ben ik "plug-and-play": ik trek mijn jas uit of log in en ik ben er om bij te dragen op mijn soms eigenzinnige manier! In de rol van HR-businesspartner, teamontwikkelaar, coach, trainer of erkend loopbaanadviseur. In de woordwolk links vind je wat anderen over mij zeggen. En als loopbaanadviseur schijn ik nogal prikkelend te zijn en je aan te zetten om nu ècht stappen te gaan maken. Niet al te zacht maar wèl met inlevingsvermogen en warmte! 

 

Ik ben NOLOC-gecertificeerd loopbaanprofessional, opgeleid in NLP en gespecialiseerd in MindSonar. In 2008 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, HRM. 

 

Sinds 2021 woon ik op Texel na 30 jaar in Haren (bij Groningen) te hebben gewoond en gewerkt. Onze avonturen vind je op Facebook. Het was voor mij en mijn partner een bewuste (midlife:-) keus om deze stap te maken en we zijn nog elke dag blij dat we van dit geweldige eiland mogen genieten. Wij hebben de jurk om de hoek en om te werken ben je óók snel met de trein in Noord-Holland en Amsterdam! 

 

10VoorWerk is in Haren ontstaan en inmiddels verbaas ik mij over hoe gemakkelijk ik weer nieuwe mensen en medewerkers leer kennen en  organisaties op Texel en aan de Noord-Hollandse kant van de Afsluitdijk kan helpen. Terwijl Groningen, Friesland en Drenthe ook nog steeds om mijn expertise vragen vanuit goede ervaringen in het verleden. Nu dan digitaal, maar nog steeds vanuit mijn betrokkenheid in het netwerk. (Nu stop ik met zelfpromotie hoor:-), de rest van de website heb ik vooral voor jullie geschreven. 

 

Welkom om kennis te maken, op het eiland, digitaal of live in Noord-Holland! Ik kijk naar je uit! 

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  Ik ga akkoord met het Privacy beleid

  BEDRIJFSGEGEVENS

   

  Kamer van Koophandel Groningen: 01142997

  BTW-nummer: NL001441124B21

  Bank: NL10 TRIO 0197 6466 70 t.n.v. 10VoorWerk

   

  CONTACTGEGEVENS

   

  Telefoon: 06 – 50 29 50 71. (Via Whatsapp een vraag stellen gaat sneller.)

  Email: planning@10voorwerk.nl

  VESTIGINGEN

  Vestiging

  Texel

  De Houtmanstraat 63

  1792 BA Oudeschild

  Vestiging

  Online

  Alle sessies zijn ook online mogelijk en minstens zo effectief. We werken met een sterk beveiligde versie van ZOOM die ook door gemeenten wordt gebruikt.

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in voor de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met tips over bijvoorbeeld leiderschap en  jobmarketing.

  Vul alsjeblieft alle velden in.