Coaching bij ziekte / 2e spoor

Page header

Je ziek moeten melden is altijd een stap! Je wilt niet maar meestal moet je..........Vanuit medische klachten of disbalans of omdat er privé te veel speelt. 

 

Ik vind de spreuk “werken, iedereen wordt er beter van” eigenlijk heel goed en coach vanuit die gedachte. Maar dan wel zo dat het bij jou en jouw situatie past, èn aan de belangen van je werkgever tegemoet komt. En waarbij we bij langere ziekteperiodes rekening houden met de Wet Verbetering Poortwachter. 

 

Gemakkelijk is het vaak niet, maar door mijn begeleiding hou je wel je doel voor ogen en heb je handvatten om stappen vooruit te maken. Meestal 2 stappen vooruit en soms ook 1 weer terug. Dat hoort er meestal bij… 

 

Mocht er sprake zijn van langdurig ziek en 2e spoortrajecten, dan verzorg ik die ook. Voor werkgevers/UWV draag ik zorg voor een plan van aanpak re-integratie met persoonsprofiel en zoekprofiel, tussentijdse evaluatieverslagen en een eindverslag. Jij als medewerker volgt een maatwerktraject over competenties en talenten, passende beroepen en functies, solliciteren, CV en Linkedinupdates en bijbehorend arbeidsmarktgedrag anno 2023. Het klinkt nogal technisch als je langdurig ziek bent om aan je arbeidsmarktpositie te moeten werken. Maak je niet bezorgd: ik sta bekend om mijn inlevingsvermogen en aansluitende vormen van begeleiding.

 

Laat anders gewoon even van je horen dan bespreken we jouw situatie. 

WAAR KAN IK JE NOG MEER MEE HELPEN?